Spravodajca ÚNSS: 31. august 2011

Tohto spravodajcu si môžete prečítať aj online na internetovej stránke: Spravodajca ÚNSS 31. august 2011

Ak máte zaujímavé informácie, o ktorých by ste chceli informovať ostatných členov a kolegov, prosím pošlite spracovanú správu aj s prílohami na emailovú adresu karola.pavlikova@unss.sk - Vaše informácie uverejníme ako na webstránke ÚNSS, tak aj v spravodaji.

Aktuality

Školenie projektantov v Prievidzi

Dňa 20. 7. 2011 sa v Prievidzi uskutočnilo školenie pre projektantov o bezbariérových úpravách pre ľudí so zrakovým postihnutím na dopravných stavbách. Viac informácií o školení projektantov v Prievidzi.

Výcviková škola na sústredení v Liptovskom Jáne

Výcviková škola pre vodiacich psov organizovala v dňoch 15. – 20.8.2011 sústredenie v Liptovskom Jáne. Hlavným cieľom tohto sústredenia bola práca nevidiacich a slabozrakých ľudí s vodiacim psom pod vedením odborníkov Výcvikovej školy vodiacich psov ÚNSS. (Tlačová správa o sústredení organizovanom Výcvikovou školou pre vodiacich psov)

Hudobná prehliadka "Zdvihnime oponu 2011"

Dňa 20.8.2011 sa v priestoroch Galérie Eurovea uskutočnila hudobná prehliadka nevidiacich a slabozrakých interpretov. Partnermi podujatia boli portál Zoznam, rádio Lumen, Bratislavské kultúrne a informačné stredisko. Hudobnú prehliadku finančne podporili Ministerstvo kultúry a Bratislavský samosprávny kraj. (Tlačová správa z hudobnej prehliadky "Zdvihnime oponu 2011" a správa z prehliadky s fotogalériou)

Počítačový tábor reSET sa uskutočnil aj tento rok

Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska usporiadala v dňoch 22. - 27. augusta 2011 už tretí ročník mládežníckeho počítačového tábora pre nevidiacich a slabozrakých ľudí s názvom reSET. (Tlačová správa k táboru reSET a stránka 3. ročníka reSETu)

ÚNSS súčasťou stánku na Uprising Reggae festivale

Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska sa 27.8.2011 zúčastnila Uprising Reggae festivali na Zlatých pieskoch v Bratislave. (tlačová správa o účasti ÚNSS na festivale Uprising)

"Podajte si ruku" so svetovými a českými osobnosťami

Galéria Huňát vás pozýva na výstavu odtlačkov dlaní známych osobností. Sprístupnené aj pre nevidiacich!!! (viac informácií o výstave "Podajte si ruku")

Premietanie filmu Tri dcéry

Komentované kino opäť - 21.septembra 2011 v Mestskej knižnici v Bratislave. (viac informácií o premietaní filmu Tri dcéry + pozvánka)



Tento Spravodaj vydáva Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Internetová stránka: http://unss.sk
Kontakt: spravodaj@unss.sk Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 84250 Bratislava
Ak Spravodaj ÚNSS do svojej emailovej schránky dostávať nechcete, napíšte nám prosím mail: spravodaj@unss.sk.