Spravodajca ÚNSS: 14. marec 2012

Tohto spravodajcu si môžete prečítať aj online na internetovej stránke: Spravodajca ÚNSS: 14. marec 2012

Ak máte zaujímavé informácie, o ktorých by ste chceli informovať ostatných členov a kolegov, prosím pošlite spracovanú správu aj s prílohami na emailovú adresu simona.sipova@unss.sk - Vaše informácie uverejníme ako na webstránke ÚNSS, tak aj v spravodajcovi.

Aktuality

Darujte 2 % z dane

Aj tento rok máte možnosť venovať občianskym združeniam a neziskovým organizáciám percentá zo svojej dane. Ako na darovanie 2% sa dozviete v tomto odkaze.

Osobná asistencia po novom

Ako sú zdaňované príjmy z výkonu činnosti osobnej asistencie za rok 2011. Odkaz na informácie o zdaňovaní príjmov z výkonu činnosti osobnej asistencie za rok 2011.

Biela pastelka 2010 uzatvorená

Ministerstvo vnútra SR potvrdilo vyúčtovanie verejnej zbierky Biela pastelka 2010. Výška čistého výnosu je 58 812,51 €. Odkaz na vyúčtovanie verejnej zbierky Biela pastelka.

Súťaž Braillovských esejí

Európska únia nevidiacich aj tento rok vyhlásila súťaž Braillovských esejí. Svoju prácu môžu používatelia Braillovho písma prihlásiť do konca apríla 2012. Odkaz na viac informácií ohľadom súťaže Braillovských esejí.

Služby Telekomu aj pre nevidiacich

Telekom ponúka účastníkom so zrakovým postihnutím univerzálnu službu 1180 so 100-percentnou zľavou. Osoby so zrakovým postihnutím sa tak bezplatne dostanú k informačným službám o telefónnych číslach. Odkaz na viac informácií o zľave Telekomu pre zrakovo postihnutých.

Workshopy predo dvermi

Štvordňového vzdelávania, ktoré podporil Úrad vlády SR, sa zúčastnia vybraní ľudia so zrakovým postihnutím a zamestnanci ÚNSS. Viac informácií o vzdelávaní v rámci projektu "Sme medzi vami"..



Tohoto Spravodajcu vydáva Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Internetová stránka: http://unss.sk
Kontakt: spravodajca@unss.sk Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 84250 Bratislava
Ak Spravodajcu ÚNSS do svojej emailovej schránky dostávať nechcete, napíšte nám prosím mail: spravodajca@unss.sk.