Spravodajca ÚNSS: 13. júl 2012

Tohto spravodajcu si môžete prečítať aj online na internetovej stránke: Spravodajca ÚNSS: 13. júl 2012

Ak máte zaujímavé informácie, o ktorých by ste chceli informovať ostatných členov a kolegov, prosím pošlite spracovanú správu aj s prílohami na emailovú adresu simona.sipova@unss.sk - Vaše informácie uverejníme ako na webstránke ÚNSS, tak aj v spravodajcovi.

Aktuality

Konferencia o audiovízii

Trojdňová konferencia, ktorej témou bol význam audiovíznych diel pre ľudí so zrakovým postihnutím, priniesla mnoho inšpiratívnych príspevkov. Viac o Konferencia o audiovízii.

Trenčín hľadá posilu!

Krajské stredisko v Trenčíne hľadá do svojho tímu sociálneho poradcu a inštruktora sociálnej rehabilitácie. Odkaz na výberové konanie na Krajskom stredisku Trenčín.

Masér ako študijný odbor

Stredná zdravotnícka škola Štefana Kluberta v Levoči otvára štúdium v odbore masér. Štúdium je určené zrakovo hendikepovaným.

Výšky opakovaných peňažných príspevkov

1. júla 2012 nadobudlo účinnosť Opatrenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 181/2012 Z. z. o úprave súm životného minima, v zmysle ktorého sa sumy životného minima stanovujú s platnosťou od uvedeného dátumu.

Biela pastelka hľadá fanúšikov na facebooku

Verejná zbierka na podporu ľudí so zrakovým postihnutím Biela pastelka najnovšie hľadá svojich priaznivcov aj na facebooku.



Tohoto Spravodajcu vydáva Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Internetová stránka: http://unss.sk
Kontakt: spravodajca@unss.sk Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 84250 Bratislava
Ak Spravodajcu ÚNSS do svojej emailovej schránky dostávať nechcete, napíšte nám prosím mail: spravodajca@unss.sk.