Spravodaj ÚNSS: 14. december 2011

Tohto spravodajcu si môžete prečítať aj online na internetovej stránke: Spravodajca ÚNSS: 14. december 2011

Ak máte zaujímavé informácie, o ktorých by ste chceli informovať ostatných členov a kolegov, prosím pošlite spracovanú správu aj s prílohami na emailovú adresu simona.sipova@unss.sk - Vaše informácie uverejníme ako na webstránke ÚNSS, tak aj v spravodaji.

Aktuality

Beseda s autorkou Striptízu

ZO ÚNSS Nitra zorganizovala 19. novembra besedu s autorkou básnickej zbierky Striptíz, s poetkou a redaktorkou Slovenského rozhlasu Miroslavou Ábelovou. Viac o besede s Mirkou Ábelovou plus fotografie z podujatia.

Osveta z dielne ÚNSS

Od 1. októbra do 31. marca 2012 realizuje ÚNSS s finančnou podporou Úradu vlády SR projekt Sme medzi vami (odkaz), zameraný najmä na odbúranie predsudkov spoločnosti o ľuďoch so zrakovým postihnutím. Jeho súčasťou je tiež senzibilizačná kampaň - nakrúcanie informačných spotov.

Konferencia o prístupnosti dokumentov

Koncom novembra pripravila ÚNSS konferenciu o prístupnosti dokumentov ľuďom so zrakovým postihnutím. Viac o konferencii o prístupnosti dokumentov.

Vďaka patrí dobrovoľníkom

Pri príležitosti Medzinárodného dňa dobrovoľníkov poďakovala ÚNSS všetkým, ktorí v roku 2011 pomohli. Mená dobrovoľníkov, ktorí pomohli v roku 2011 ÚNSS.



Tento Spravodaj vydáva Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Internetová stránka: http://unss.sk
Kontakt: spravodaj@unss.sk Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 84250 Bratislava
Ak Spravodaj ÚNSS do svojej emailovej schránky dostávať nechcete, napíšte nám prosím mail: spravodaj@unss.sk.